Říjnová akce v Praze v Holešovicích

18:06

zdroj: northcornwallbookfestival
Zdravím všechny knihomoly!

Využiji dnešního (pro většinu z nás) volného dne na sepsání kraťoučkého článku o nové literární akci, která se bude zanedlouho konat.

Řeč je o literárním festivalu pro young adults s názvem Humbook, který se bude konat 15. října v Praze v Holešovicích v sále Elektra od 12 do 20 hodin. Knižních veletrhů v České republice příliš neprobíhá, a tak je třeba náležitě připomínat každou takovou akci. Humbook pořádá nakladatelství CooBoo a Fragment a jde o první festival tohoto druhu.

Pokud hledáte důvod, proč se takové akce zúčastnit, tak jedním takovým je účast i světoznámých autorů, kteří budou pořádat i autogramiádu. Jmenovitě jde o americké spisovatele Christophera Paoliniho (série Odkaz dračích jezdců) a Rutu Sepetysovou (V šedých tónech, Potrhaná křídla, Sůl moře) a o ruskou autorku Natalju Ščerba, která uvede knihu Časodějové. Čeští autoři budou v zastoupení Míši Burdové, Marie Rejfové a Lenky Dostálové.

Kromě autogramiád by na akci neměl chybět ani doprovodný program, jako je setkání s překladateli a výtvarníky, a nebudeme ochuzeni ani o nejrůznější workshopy. Pokud vás festival zaujal, nenechávejte nic náhodě a už teď si lístky zakupte!

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. To vypadá na prima akcičku, takže se tam snad dostanu. <3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych tam ráda zavítala :) Možná se potkáme :)

      Vymazat
  2. Když jsem to viděla na fb říkala jsem si paráda! No a pak mi došlo, že za mě nikdo dělat nepůjde :D
    Katy

    OdpovědětVymazat

Spolupracuji

Nejlepší knihy, žebříček knih ČBDB.cz

Flickr Images

Back to Top