Má tvorba ... aneb This, our town of Halloween

19:37

Trick or Treat, knihomolové!

Rok se s rokem sešel, a protože mám Halloween v čím dál tím větší oblibě, i na mě dolehla jeho dýňová atmosféra. Letos je pravděpodobně prvním rokem v mé dospělé etapě, kdy jsem neměla čas si nějakou dýni vyřezat. Ale nezahálela jsem, ani jsem nelenila, a tak nožík s případnými náplastmi v kapse a vytáčením čísla 155 jsem vyměnila za papír, akvarely, vodu a bezpečí svého stolu.


Asi je vám jasné, jaký článek jsem si pro vás dnes připravila. Opět nějaký ten kousek ze své skromné tvorby. Ale abych nejprve uvedla vše na tu správnou míru...

Už od začátku října na mě téměř na každém kroku (chápejte na Instagramu) vyskakovala fotka s tímto svátkem. Jednou to byla vydlabaná dýně, podruhé zas halloweenský kostým či makeup, potřetí na mě vyskočila nějaká  halloweenská mňamka, kvůli které se mi sbíhaly sliny. Celou dobu jsem měla v hlavně, že si pro nějakou dýni musím skočit a doma si ji řádně přetvořit k obrazu svému. A také jsem myslela, že když člověk říká, že nemá dostatek času, že to jsou jen řeči, kterými se akorát tak vymlouvá. V poslední době ale nedostatek času začínám pociťovat i sama na sobě. Tolik věcí, co bych chtěla dělat, nestačím, a to jen proto, že má den 24 hodin. Jaké to nečekané a objevné zjištění!

A protože už Halloween klepal - ba co klepal, dokonce bušil na dveře, tak místo vydlabané dýně jsem si s pomocí barev stvořila svého Dýňáka. Aspoň nějaká to vzpomínka na letošní svátek.


Odnesli jste si nějakou tu vzpomínku i vy?


Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

Spolupracuji

Nejlepší knihy, žebříček knih ČBDB.cz

Flickr Images

Back to Top